Meklēt šajā emuārā

sestdiena, 2009. gada 7. novembris

Hotel SPA Ezeri

Jau pagājušās nedēļas nogalē nolēmām nedaudz relaksēties, jo darba šajā dižķibeles laikā mazāk nav palicis, tieši otrādi. Tā kā Swedbank punktu krāšanas programmā kā balvu izvēlējāmies viesnīcas SPA Ezeri pirts kompleksa bezmaksas apmeklējumu, tad relaksācijas vieta ilgi nebija jāmeklē.
Kā izrādās, bezmaksas pirts kompleksa apmeklējums ir tikai pie nosacījuma, ja tiks izmantoti viesnīcas naktsmītņu pakalpojumi. Divvietīgā standarta numuriņa izmaksas ir Ls 30, taču vēlme atpūsties ņem virsroku.
Patiesībā, vairāk par visu vēlējāmies kārtīgu klasisko masāžu. Meklējot internetā šos pakalpojumus, viesnīcā SPA Ezeri bija vispieņemamākās cenas, proti 80 min.-Ls 25, arī tas bija būtisks iemesls, kāpēc izvēlējāmies Ezerus. Taču, tad, kad bija jāmaksā, cena bija Ls 30, jo Ls 25 bija atlaižu akcijas cena spēkā oktobra mēnesī, tas ir tad, kad mēs zvanījām, taču pakalpojumu rezervējām uz 6.11. Jāsaka gan godīgi, masāža patiešām bija burvīga -paldies masierim Gvido un jaukai, jaunai, sīkai būtnei, kuras vārdu, diemžēl nezinām.
Bezmaksas pirs kompleksa apmeklējums arī bija atbilstošs mūsu vēlmēm, un par to varu teikt tikai to labāko.
Protams, pēc labas masāžas un pirts baudīšanas, vēders prasīja savu un loģisks bija viesnīcas SPA Ezeri restorāna "Četri gadalaiki" apmeklējums. Apkalpošana līmenī, viesmīle laipna, smaidīga, zinoša, arī maltīte garšīga. Pasūtīju pastu, ar jūras veltēm, kas maksāja Ls 5.50, taču tai bija mazuma piegarša, proti, porcija bija maza, bet vīns bija labs.
Pēc masāžas, pirts kompleksa un vakariņu baudīšanas, neapšaubāmi nākamais gājiens ir uz viesnīcas numuriņu. Pārsteidza tas, ka divguļamās gultas rāmī ievietoti divi atsevišķi matrači - proti, guļot, tā savienojuma vieta ir ļoti jūtama.
No rīta, ejot brokastīs, pietrūka maza sīkumiņa - kurpju lāpstiņas.
Brokastis viesnīcā paredzētas no 7:00, mēs pieteicāmies, ka ēdīsim 8:00, Uz to laiku arī zviedru galds tika klāts, jo daži ēdieni tika atnesti jau tad, kad mēs bijām jau gandrīz pabrokastojuši.
Internetā lasīju, ka viesnīca SPA Ezeri šobrīd sevi pozicionē ar saukli "Rietumu kvalitāte par Vidzemes cenām" - nu īsti tā nav!
Taču kopumā viss bija O.K. - mērķis ir sasniegts - esam labi atpūtušies!

Tikai atceraties, visa dzīve sastāv no sīkumiem, no piešpricēm! Laikā nepateikts vārds, kurpju mēlīte numuriņā, mazuma piegarša - tie, protams, ir sīkumi, bet reizēm tiem ir tik izšķiroša nozīme!

Visi atbildīgie par šīm mazām nebūšanām - lūdzu, turiet roku uz pulsa, jo nākošajā reizē, tieši šie sīkumi var būt par iemeslu tam, lai izvēlētos citu piedāvājumu!

Jebkurā gadījumā, brauciet uz viesnīcu SPA Ezeri, baudiet tās pakalpojumus!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru