Meklēt šajā emuārā

svētdiena, 2009. gada 15. novembris

STARORĪGA

Burvīgs un pozitīvs pasākums!
Kāds no maniem studentiem vakar pajautāja - kam tas vajadzīgs? Kā teica kaķītis pasakā "Kaķīša dzirnaviņas" - kāpēc vairot ļaunumu, lai vairojas prieks! Tā arī te - kāpēc vairot nejēdzības un negatīvo, lai vairojas pozitīvais un skaistais!
Rīga, 14.11., vakars - plkst. 20:15, cilvēku jūra, mašīnu nav kur novietot, bet apkārt tāds pozitīvisms - cilvēki smaidoši, laipni, priecīgi!
Izejam pa pasākuma organizētāju piedāvāto maršrutu - pozitīvas emocijas un iztēles iedarbināšana garantēta.Īpaši gribēto atzīmēt tādus objektus kā Cukerbekera atgriešanās, Balinātājs, Lustru dārzs, Rudens ogles un Rīgas sargs, tāpat arī Pludmali un Vaļņus un vēl, un vēl. Un protams, jau arī izgaismoto Dzelzceļa tiltu.
Esmu pilnīgi pārliecināta, ka šāds pasākums noteikti varētu kļūt par Rīgas atpazīstamības un tūristu piesaistes pasākumu. Lai arī šogad uz ielām StaroRīga laikā varēja dzirdēt daudz vairāk svešvalodās runājošo, gribētos tomēr zināt, vai un kā šis pasākums tika reklamēts ārzemju tūristu piesaistei? Vai tūrisma operatoriem bija savlaicīgi pieejama informācija par šo pasākumu, plānojot savus piedāvājumus?
Ja tas bija reklamēts, būtu labi zināt tā atdevi ārzemju tūristu piesaistē, ja nē - skumji!
Gaisma ir tik skaista un brīva - ne to ar roku aptaustīt, ne maisā iebāzt. Bet ja nu tomēr?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru